top of page

Bytte og Returer

Vi håper selvsagt at du som kunde skal bli fornøyd med de produkter du bestiller i vår nettbutikk.

Det er ingen angrerett på produktene som leveres fra iamteam.no, da disse blir bestilt også levert med spesialtrykket logo fra idrettslaget. Vi har derfor ingen garanti for at produktet kan bli solgt på nytt.

Hvis du uansett grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp fra iamteam.no, kan du returnere det og du vil få refundert det du har betalt.

Mottar du en defekt eller feillevert vare så ta kontakt med vår kundeservice. Ta også kontakt med oss hvis det viser seg at produktet har feil, mangler eller har blitt ødelagt etter normal bruk som ikke kan skyldes normal slitasje. Ved reklamasjon trenger vi å motta bilder som kan verifisere reklamasjonsgrunnen slik at iamteam.no slipper unødvendige reklamasjoner og returtkostnader.

 

Nordtex AS

Organisasjonsnummer (926382594)

Årvollskogen 33, 1529 Moss

Kundeservice@iamhockey.no

 

• For din sikkerhet og for å sikre rask levering, bør du sende returen som registrert post. Vi er ikke ansvarlig for pakker som kommer bort i posten.

• Hvis ordren din er ankommet skadet, ber vi deg se Skadede varer

• Vennligst tillat 14 arbeidsdager til behandling av returer.

 

Returnerte varer blir behandlet raskt og vanligvis innen 3-5 virkedager etter mottak. Du vil få en e-post som bekrefter at pakken er mottatt.

Vi kan dessverre ikke bytte varer. Hvis du ønsker å bytte et produkt, må du returnere den første orden og så bestille på nytt.

 Ved problemer eller spørsmål angående fakturaen, vennligst kontakt Klarnas kundetjeneste https://www.klarna.com/no/kundeservice.

 

Mer informasjon angående angrerett ved kjøp finner du på

Forbrukerrådets nettsider:

http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

bottom of page