top of page

Om oss

Velkommen til vår plattform, hvor vi tilbyr noe unikt for sportslag - en gratis nettbutikk med tilpasset sportsbekledning for både supportere og medlemmer.

Vårt mål er å styrke lagets ånd og engasjement ved å tilby en enkel og kostnadseffektiv måte å vise frem lagets identitet gjennom personlig tilpasset bekledning. Med vår gratis nettbutikk-tjeneste kan du nå tilby dine lojale supportere og dedikerte lagmedlemmer et utvalg av tilpassede klesalternativer, alle merket med lagets logo og farger.
 

Iamteam.no er et anerkjent norsk selskap som har vært aktivt på det norske markedet siden 2014. Som den offisielle forhandleren av Jersey53, FiveStarsCap, Iamteam er vi stolte av å tilby kvalitetsprodukter til våre kunder.


Vår lidenskap for sport og ønsket om å fremme utøvernes potensiale driver oss til å tilby nøye utvalgte produkter som er av høy kvalitet og funksjonalitet.


Bli med oss i dag og hev tilstedeværelsen til ditt lag med vår gratis nettbutikk og tilpassede bekledningstilbud. La oss hjelpe deg med å bygge en sterkere forbindelse med dine supportere og utstyre lagmedlemmene dine med utstyr de vil være stolte av å bruke!

bottom of page